La Pastisseria Barcelona, Aragó 228 - T. 93 451 84 01 i Nou local a Via Augusta 166 - T. 93 414 74 93, BARCELONA
CAT / CAST
Torró Zacapa: Descobreix l'exclusivitat d'aquest nou torró, únic al món, en la Pastisseria Barcelona a partir de l'1 de desembre
   21/11/2016

Una celebració,

un inoblidable viatge a Guatemala,
fruit de la destinació neix l'exclusiu torró Ron Zacapa-La Pastisseria Barcelona.

Ron Zacapa, guardonat com el “millor Rom del món” ha concedit el plaer i honor a JosepMª Rodríguez Guerola, Campió del món Pastisseria 2011, perquè fusioni el millor Rom del món amb la millor xocolata Guanaja 70% Valrhona.

Vols conèixer la història del millor Rom del Món:

Amb la finalitat de celebrar el primer centenari de la ciutat Guatemalenca de Zacapaneca, en 1976 va néixer el Ron Zacapa, un Rom que les seves característiques úniques de producció i envelliment li han atorgat el guardó de millor Rom del món, guanyant una enorme quantitat de premis al voltant del planeta en tot tipus de concursos com “El festival internacional del Ron”, “L'institut de tast de begudes espirituosas” o “El concurs internacional de vins i begudes espirituosas”. La seva reconeguda qualitat arriba a tal punt que ha estat el primer Rom a entrar a el “Hall of Fame” de el “International Rum Festival”.

La producció del Ron Zacapa comença en les plantacions de canya de sucre de Retalhuleu, ciutat Guatemalenca a 350 m sobre el nivell del mar on es conrea en un clima càlid, a una temperatura que oscil·la entre els 22° i els 34°.

El seu sòl fèrtil i àcid i els seus dies sempre assolellats fan d'aquest un dels millors llocs del món per al cultiu de canya de sucre.

Si bé les característiques dels seus cultius podrien de per si mateix donar com resultat un gran Rom, Zacapa va més enllà, utilitzant solament el suc del primer premsatge de la canya de sucre, al que es coneix com a mel verge. Això ja ho allunya dels seus competidors, els qui usen generalment la melassa, que és un subproducte de la producció de sucre i, per tant, un producte de menor qualitat.

Per l'envelliment perfecte hem de viatjar a Quetzaltenango, a més de 2300 msnm, on es troba un dels centres d'envelliment més alts del món. Això no és casualitat: mentre que les baixes temperatures contribueixen a fer més lent el procés d'envelliment, la pressió atmosfèrica baixa intensifica la fusió dels sabors del Rom amb les barriques.

Per l'envelliment en si s'utilitza un Sistema Solera propi de Zacapa, un sistema que segons explica la mateixa empresa es basa en el tradicional sistema desenvolupat al nostre país fa més de 500 anys per envellir el Jerez.

El final perfecte del Ron Zacapa és la seva ampolla, que acaba de tancar un vincle ineludible entre el Rom i la cultura guatemalenca que ho va veure néixer: envoltada per un “petate”, una decoració artesanal feta a mà per diversos pobles del país centreamericà que data de fa més de 3000 anys i pertany a la cultura Maya, obté un distingit segell de qualitat que realça la bellesa d'una ja de per si bella ampolla.

Font: www.cepacopa.com

Compartir:


Tornar
facebook la pastisseria   twitter la pastisseria
Inscrigui's al nostre e-mailing!

CLIPPINGS / PREMSA
La Pastisseria Barcelona als mitjans
Pastisseria Barcelona
Ja pot reservar la seva Coca de Sant Joan
Descobreixi la nostra col·lecció i eviti cues i esperes. La Pastisseria Barcelona, com cada any, ha realitzat una exclusiva...
Seguir llegint
06-06-2017
Pastisseria Barcelona
Celebra aquesta Pasqua, amb les Mones de La Pastisseria Barcelona!
Sorprèn-te amb la magnífica col·lecció de Mones La Pastisseria Barcelona. A partir d'avui, ja pots descobrir la divertida i...
Seguir llegint
16-03-2017
Pastisseria Barcelona
Torró Zacapa: Descobreix l'exclusivitat d'aquest nou torró, únic al món, en la Pastisseria Barcelona a partir de l'1 de desembre
Una celebració, un inoblidable viatge a Guatemala, fruit de la destinació neix l'exclusiu torró Ron Zacapa-La Pastisseria...
Seguir llegint
21-11-2016
Esta web utiliza cookies, para ver la política de cookies, presione aquí Si continua navegando está aceptándola