MENÚ

Dolços amb Sabor a Estiu

Interessants dolços amb sabor a estiu. Fruita de la passió, pinya, mango, litxi, llimona, préssec, maduixes, gerds… Fruites molt refrescants, de colors vívids que han servit d’inspiració per crear les postres  d’aquesta temporada.

Una selecció de pastissos i individuals frescs, lleugers i exòtics, us trobareu visitant les nostres tendes, tant per degustar en la cafeteria com per portar a casa.

L’individual «Estiu», combinant en textures el sabor del préssec de vinya amb avellanes, l’exòtic «Flor de Litxi» amb litxi, gerd i amb trossos de rosa cristal·litzada, l’exclusiu «Summer Colada», individual molt refrescant elaborat amb pinya, coco i Vodka CIROC i el «Llimona», deliciós individual a base de diferents textures de llimona que refrescarà qualsevol paladar.

Per als pastissos que es desitgin portar a casa o per a alguna celebració destaquen: el «*Remolí«, un original pastís en la seva forma amb sabor a mango, coco i  passió, el «Tropical», un exòtic pastís amb sabor a mango i el «Fesc-oh!» un pastís molt refrescant elaborat amb cítrics, la llimona i la mandarina en textures, ideal per refrescar l’estiu.

No hay productos en el carrito.

Horario especial San Juan: Aragón 128, Día 23 de 9h a 20h, Día 24 de 9h a 14.

Horario especial San Juan: Via Augusta 166, de 9h-14h 15h-20h, Día 24 de 9h a 14.

El servicio de degustación no estará disponible, disculpen las molestias