MENÚ
“La Pastisseria Barcelona” es porta el premi a la Millor Pastisseria de tota Catalunya i Josep Maria Rodriguez rep el Premi Innovació

Premis per La Pastisseria Barcelona a la Gran Gala

Diumenge passat 2 de juny 2019 es va celebrar la Gran Gala Pastisseria, en la Fundació Joan Miró; un esdeveniment organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona l’objectiu del qual té guardonar als millors professionals del sector.

“La Pastisseria Barcelona”, al capdavant de Josep Maria Rodríguez Guerola i Ana Jarquín, es va portar un dels premis més destacats, la Millor Pastisseria de tota la comunitat catalana.

“La Pastisseria Barcelona” va obrir fa set anys el seu primer establiment al Carrer Aragó 228, just després que Josep María guanyés la “Coupe DuMonde de la Pâtisserie” en 2011 com a millor pastisser del món, dos anys després van obrir un nou local en Via Augusta 166.

En la Gran Gala Pastisseria Josep María Rodríguez també va guanyar el Premi Innovació.

Aquest altre reconeixement ha estat gràcies a que en cada estació i temporalitat, “La Pastisseria Barcelona”, aprofita el context per a innovar amb noves presentacions, sabors i textures i així aconseguir que els seus clients sempre tinguin el desig de provar les seves creacions.

Aquesta trajectòria i dedicació han estat mereixedores del premi a la Millor Pastisseria 2019 de tota Catalunya atorgat segons les votacions realitzades pel grup de pastissers del gremi.

Veure a continuació els vídeos que es van emetre durant la Gran Gala.

Reproducir vídeo
Reproducir vídeo

No hay productos en el carrito.

Horario especial San Juan: Aragón 128, Día 23 de 9h a 20h, Día 24 de 9h a 14.

Horario especial San Juan: Via Augusta 166, de 9h-14h 15h-20h, Día 24 de 9h a 14.

El servicio de degustación no estará disponible, disculpen las molestias