MENÚ 0 Tienda Online

Tria la teva mona!

Aquest any a l’abril de 2019 arriba la Setmana Santa i amb ella el tradicional Dilluns de Pasqua o conegut per molts “el dia de la mona”. Dilluns festiu en el qual les famílies o grups d’amics es reuneixen per a menjar junts la famosa mona de Pasqua que regalen els padrins. Un dia d’emoció i il·lusió per als més petits.

A La Pastisseria Barcelona tornen les originals i acolorides mones perquè no deixis indiferent al teu fillol o fillola aquesta pròxima Setmana Santa. Josep Maria Rodriguez Guerola utilitza la seva imaginació donant vida a creatives i divertides figures de xocolata fins a tal punt que tots quedem perplexos en veure aquestes petites escultures de xocolata tan espectaculars.

Originals, divertides i elaborades, per a aquest 2019 se’ns presenta un ventall de mones d’allò més divers. Les Mones cobren vida i es converteixen en un Drac, en un Peix, en un Robot, en un Conillet, en un Tigre, en una Mona, en un acolorit Lloro i no podia faltar la «Bota d’Or» per als més culers.

Com a novetat aquest any s’incorpora a la col·lecció de mones de pasqua un adorable Pingüí i un entranyable però alhora feroç Lleó.

Elaborades amb xocolata Valrhona i sense additius ni colorants, les mones de Pasqua de la Pastisseria Barcelona són la millor opció per a il·lusionar als nens i nenes en aquest dia tan especial.

Tria la teva mona per 40,00€

Col·lecció de Mones 2019 de La Pastisseria de Barcelona

No hay productos en el carrito.

Horario especial San Juan: Aragón 128, Día 23 de 9h a 20h, Día 24 de 9h a 14.

Horario especial San Juan: Via Augusta 166, de 9h-14h 15h-20h, Día 24 de 9h a 14.

El servicio de degustación no estará disponible, disculpen las molestias