MENÚ 0 Tienda
Llima & Menta amb xocolata Tulakalum 75%

Durant aquest mes de març de 2019 La Pastisseria de Barcelona celebra el seu setè aniversari i com és habitual Josep Maria Rodriguez Guerola ha preparat un pastís especial per a celebrar-lo.

Exquisit pastís elaborat a base de menta i llima i xocolata Tulakalum 75%. La combinació entre la frescor de la menta i la calidesa de la xocolata provoca un excel·lent contrast de sabors. Es diu que la combinació entre la xocolata i la menta es relaciona amb el romanticisme, la delicadesa i la classe.

En col·laboració amb xocolates Valrhona – casa xocolatera de luxe francesa- la xocolata Tulakalum 75% és la revelació d’un sabor únic.

En assaborir-ho, la potència de l’acidesa es barreja amb la dolçor de les espècies. Poc dolç i amarg, Tulakalum – que significa junts en el dialecte maia – ofereix boniques notes de fruita madura.

No deixis escapar aquesta ocasió per a degustar aquest deliciós pastís compost de mousse i gel de llima i menta, cremós en el seu interior de xocolata Tulakalum 75%, pa de pessic tendre de menta i base cruixent de xocolata.

Es tracta d’un pastís d’edició limitada durant el mes de març de 2019.

No hay productos en el carrito.

/* --> */ ?>

Horario especial San Juan: Aragón 128, Día 23 de 9h a 20h, Día 24 de 9h a 14.

Horario especial San Juan: Via Augusta 166, de 9h-14h 15h-20h, Día 24 de 9h a 14.

El servicio de degustación no estará disponible, disculpen las molestias